Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Translate

Προγράμματα - συμμετοχή

by dokimaseto  |  in Προγράμματα εγγραφής at  12:04 π.μ.

Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα (540 €)
Η πρόταση είναι η εξής:

Γίνε πελάτης - αγοραστής της εταιρείας με προκαταβολή για αγορά χρυσού 540 € και σύστησε 2 νέους πελάτες - αγοραστές που θα κάνουν το ίδιο. Θα λάβεις ως αμοιβή συνολικά και σε πρώτη φάση (σε 1-4 μήνες) χρυσό σε πλακίδια αξίας 7000 € Δηλαδή: Με κεφάλαιο μόνο 540 € και σύσταση μόνο

2 νέων πελατών η εταιρεία σε ανταμοίβει με επενδυτικό χρυσό αξίας 7000 € και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Γιατί μας πληρώνει η εταιρεία; Μας πληρώνει για να της συστήσουμε 2 πελάτες που και αυτοί με τη σειρά τους θα κάνουν το ίδιο. Έτσι αυξάνεται διαρκώς το πελατολόγιο της εταιρείας και αναπτύσσεται παγκοσμίως.
Λειτουργεί με τη μέθοδο του δικτυακού μάρκετινγκ. Αντί να πληρώνει πανάκριβες διαφημίσεις στα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο που απευθύνεται, πληρώνει τους πελάτες-συνεργάτες της να της συστήνουν νέους πελάτες.


Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα (150 €)
Ο Προκαταρκτικός πίνακας (γκρίζος) έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία ως ο προθάλαμος που θα τοποθετήσει την παραγγελία στον κύριο πίνακα μόνο με € 150 και εξυπηρετεί ανθρώπους σε όλο τον κόσμο οι οποίοι κατάλαβαν το μέγεθος της ευκαιρίας αλλά πρακτικά δεν μπορούν να εξοφλήσουν προκαταβολή € 540 ώστε να αρχίσουν απευθείας με κύριο πίνακα. Τοποθετώ λοιπόν την παραγγελία μου σε προκαταρκτικό πίνακα πληρώνοντας 150 € και με την ίδια ακριβώς λογική που λειτουργεί και ο κύριος πίνακας η παραγγελία κινείται από το 1ο επίπεδο στο 2ο, 3ο και στο 4ο (όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος) έχω συνολικό κέρδος χρυσό αξίας € 967. Απο αυτά η εταιρεία μου πιστώνει € 540 και τοποθετεί αυτόματα την παραγγελία μου σε κύριο (χρυσό) πίνακα και επιπλέον μου πιστώνει και το πρώτο καθαρό κέρδος 427 € σε χρυσό από τη συμμετοχή μου στον προκαταρκτικό πίνακα.

Συνολικά δηλαδή κερδίζω € 540 + € 427 = € 967 καθαρά μόνο με € 150 επένδυση σε 4 - 10 εβδομάδες.Αμέσως μετά αφού έχει τοποθετηθεί η παραγγελία μου στον κύριο πίνακα θα πάρω συνολικά σε 2 κύκλους χρυσό αξίας € 6.510 (ή € 6.000 σε μετρητά).

Tελικά πόσα κερδίζουμε;

Η Συνολική απόδοση από τη συμμετοχή μας σε μια ολοκληρωμένη παραγγελία (1 προκαταρκτικός και 2 κύριοι πίνακες) φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί και είναι € 1040 + € 7.000 = € 8040 - 7% (προμήθεια για τα μπόνου ηεσίας και όσους τα δικαιούνται) = € 7477 ευρώ καθαρά αν δεν κάνουμε επαναληπτική παραγγελία και € 6937 αν αφήσουμε € 540 ευρώ και κάνουμε επαναληπτική παραγγελία, δηλαδή αν ξεκινλησουμε άλλους 2 νέους κύκλους για να κερδίσουμε ξανά το ίδιο ποσό σε χρυσό. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά μέχρι να πούμε "στοπ", δεν θέλω άλλο χρυσό. Θα το πείτε ποτέ ?



Έχουμε πρακτικά 50 πλασιάσει την αρχική μας επένδυση και το σημαντικότερο δεν τοποθετούμε ποτέ ξανά δικά μας χρήματα. (Το 7% που παρακρατείται είναι ένα ποσοστό που κατανέμεται στις αμοιβές ηγεσίας για όσους τις δικαιούνται.)



Συνοψίζοντας το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει κάποιος που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή τη δραστηριότητα είναι:

1. Πρώτο κέρδος € 1040 - 7% = € 967 από τον προκαταρκτικό πίνακα.

2. Επαναλαμβανόμενο εισόδημα € 6.500 από κάθε κύκλο παραγγελίας και
3. Παθητικό εισόδημα από τις αμοιβές ηγεσίας οι οποίες δίδονται σε όσους πλέον ασχοληθούν σοβαρά και συστηματικά με αυτή τη δραστηριότητα.



Tι κάνουμε τον χρύσο;
Η πρώτη δυνατότητα

Μπορούμε οποιαδήποτε χρονική στιγμή 24ώρες το 24ωρο να ρευστοποιήσουμε το χρυσό πουλώντας τον στην ίδια την εταιρεία με τιμή ημέρας και να πάρουμε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Η δεύτερη δυνατότητα

Μπορούμε αν δεν θέλουμε να τον ρευστοποιήσουμε να τον αφήσουμε για φύλαξη στο ProAurum, ένα πιστοποιημένο θησαυροφυλάκιο της εταιρείας στο Μόναχο της Γερμανίας. Έξοδα φύλαξης 0,1% της αποθηκευμένης αξίας το μήνα.
http://www.proaurum.de/home.html

Η τρίτη δυνατότητα

Μπορούμε να παραλάβουμε το χρυσό από το Proaurum προσωπικά ή με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή να ζητήσουμε την αποστολή του με ασφαλισμένη μεταφορά στην διεύθυνσή μας.

Proudly Powered by SITE stories.