Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Translate

Δείτε εδώ γενικές πληροφορίες για το ξεκίνημά σας !

by Emgoldex Spot Team  |  in Emgoldex spot team at  12:08 π.μ.

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα των Ελλήνων Αγοραστών Χρυσού που συμμετέχουν στο ανταποδοτικό μπόνους πρόγραμμα της εταιρείας EmGoldex

Δείτε την μαγνητοσκοπημένη παρουσίαση (ενότητα Πλάνο Αμοιβών Μπόνους Προγράμματος) και γνωρίστε έναν πολύ έξυπνο και αποδοτικό τρόπο συμμετοχικής αγοράς χρυσού. Αποκτήστε χρυσό με το μπόνους πρόγραμμα της EmGoldex, αποθηκεύστε τον σε πιστοποιημένο θησαυροφυλάκιο στο Μόναχο, πουλήστε τον άμεσα ή όποτε θέλετε εσείς πίσω στην ίδια την εταιρεία με την τιμή της ισοτιμίας της ημέρας, και αποκτήστε μετρητά χρήματα όποτε επιλέξετε εσείς. Δημιουργήστε επαναλαμβανόμενη ροή εισοδήματος σε χρυσό ή σε μετρητά χρήματα με το Μπόνους Πρόγραμμα της EmGoldex.

Περίπου 250.000 αγοραστές σε πάνω από 50 χώρες συμμετέχουν παγκοσμίως στο μπόνους μάρκετινγκ πρόγραμμα της EmGoldex. Το μπόνους πρόγραμμα της EmGoldex λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 4 χρόνια, και εδώ και μόλις 2 χρόνια ξεκίνησαν να συμμετέχουν σε αυτό με επιτυχία και Έλληνες αγοραστές, ( 9.000 περίπου , ποσοστό ελάχιστο μπροστά στα 11.000.000 Έλληνες ) και να κερδίζουν χρυσό και χρήματα από αυτό. 

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα, δείτε τα αναρτημένα βίντεο και την μαγνητοσκοπημένη παρουσίαση (ενότητα Μπόνους Πρόγραμμα), για να ενημερωθείτε για την EmGoldex, για το μπόνους πρόγραμμα το οποίο έχει δημιουργήσει και για το πως μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε οικονομικά συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό.

Κατόπιν επικοινωνήστε με τον ήδη συμμετέχοντα αγοραστή που σας πρότεινε να επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα, ο οποίος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα αυτά που είδατε, και θα σας απαντήσει στις όποιες τυχόν απορίες σας έχουν δημιουργηθεί.

Ο χρυσός γενικά είναι ένα πολύτιμο μέταλλο το οποίο οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πουληθεί από τον κάτοχό του, και να μετατραπεί άμεσα σε χαρτονομίσματα (δολλάρια, ευρώ κ.α.), σύμφωνα με την ισοτιμία της ημέρας. Ο χρυσός δεν χάνει ποτέ την αξία του. Ο χρυσός είναι επενδυτικό προϊόν, και είναι ένας ασφαλής τρόπος για να προστατέψει κάποιος την αξία των χαρτονομισμάτων που έχει στην κατοχή του, από την διαρκή πτωτική τάση την οποία έχουν, λόγω του διαρκώς αυξανόμενου πληθωρισμού. Η αξία του χρυσού, σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές θα ανεβαίνει διαρκώς την επόμενη δεκαετία, και τα τυπωμένα χρήματα θα χάνουν συνεχώς την αξία τους. Αυτό συμβαίνει κυρίως για 2 λόγους. Πρώτον λόγω της οικονομικής κρίσης θα τυπώνεται συνεχώς πληθωριστικό χρήμα, και δεύτερον τα κοιτάσματα του χρυσού συνεχώς εξαντλούνται και τα συνεργεία εξόρυξης αναγκάζονται συνεχώς να σκάβουν όλο και βαθύτερα για να εξορύξουν χρυσό.

Χρυσό παλιά είχαν μόνο οι βασιλιάδες. Ολόκληρη η οικονομία της ανθρωπότητας έχει βασιστεί στον χρυσό.

Με λίγα λόγια οι συμμετέχοντες αγοραστές, με τον τρόπο που λειτουργεί το διαφημιστικό μπόνους μάρκετινγκ πρόγραμμα της EmGoldex, αποκτούν πολύ περισσότερο χρυσό από από αυτόν που αγοράζουν εκείνοι προσωπικά. Το πρόγραμμα μάρκετινγκ της EmGoldex είναι δημιουργημένο για να δώσει κίνητρα σε ανθρώπους με λίγα χρήματα, να αποκτήσουν πολύ χρυσό, τον οποίον δεν θα είχαν την οικονομική δυνατότητα ποτέ, να αποκτήσουν από μόνοι τους.

Με το διαφημιστικό αυτό μπόνους πρόγραμμα, η εταιρεία από την πλευρά της κερδίζει περισσότερους πελάτες οι οποίοι αγοράζουν χρυσό από εκείνην, οπότε αυξάνει τα κέρδη της, και οι πελάτες της οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αποκτούν πολύ περισσότερο χρυσό από όσο μπορούν να αγοράσουν από μόνοι τους. Είναι ένα μπόνους πρόγραμμα με αμοιβαίο όφελος για την εταιρεία και για τους αγοραστές που συμμετέχουν. Όλοι μένουν ευχαριστημένοι. Και η εταιρεία και οι πελάτες. Οι πελάτες μπορούν να ρευστοποιήσουν τον χρυσό τον οποίο κέρδισαν πίσω στην εταιρεία οποιαδήποτε στιγμή θέλουν βάσει της τιμής της ισοτιμίας.

Το μπόνους μάρκετινγκ πρόγραμμα βασίζεται σε μεθόδους μάρκετινγκ τις οποίες χρησιμοποιούν πολλές και γνωστές εταιρείες από τις οποίες καταναλώνουμε καθημερινά (σουπερμάρκετ, βενζινάδικα, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, κ.α.). Λειτουργεί με πόντους επιβράβευσης για τους συμμετέχοντες αγοραστές οι οποίοι το μόνο που έχουν να κάνουν για να συμμετέχουν, είναι να συστήσουν για μία μόνο φορά, 2 καινούριους πελάτες στην εταιρεία. Η εταιρεία EmGoldex εδρεύει και δραστηριοποιείται σε χώρες όπως είναι η Γερμανία και το Ντουμπάι όπου οι νόμοι εφαρμόζονται πλήρως και οι δραστηριότητες των εταιρειών ελέγχονται με μεγάλη αυστηρότητα. Ο χρυσός που διαθέτει η EmGoldex είναι πεντακάθαρος 24 καρατίων (999,9) συσκευασμένος, σφραγισμένος με πιστοποιήσεις από μεγάλες κατασκευάστριες ράβδων χρυσού που εδρεύουν στο Ντουμπάι, στην Ελβετία και στη Γερμανία.

Για οποιοδήποτε λόγο, βοήθεια,απορία, συνεργασία,μην διστάσετε να μας στείλετε ένα e-mail αναφέροντας στο μήνυμά σας το ζητούμενο αυτής τής επικοινωνίας και μην ξεχάσετε να γράψετε το τηλέφωνό σας για να έρθουμε σε άμεση επαφή μαζί σας .
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας.
Σε κάθε περίπτωση αν διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκριθήκαμε σε οποιοδήποτε μήνυμα που μας στείλατε, παρακαλούμε όπως επαναλάβετε την αποστολή του .

 e-mail : emgoldexspot@gmail.com

ή καλέστε μας στο 6987 222446

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας με emgoldexspot

Όνομα 
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο * 
Μήνυμα * 

Proudly Powered by SITE stories.